TÖIHIN MUKAVAAN JA JOUSTAVAAN TYÖYHTEISÖÖN?

Siivooja 2-3 paikkaa, Tampere:
Etsimme joukkoomme motivoituneita ja ripeitä työntekijöitä. Asiakkaitamme ovat sekä yritykset että kotitaloudet Tampereella ja lähiseuduilla. Etsimme kotisiivouksiin, sekä ravintolasiivouksiin siivoojia. Työtunnit sopimuksen mukaan. Työ edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen siivoustehtävistä. Mikäli kokemusta ei ole, opastamme ja koulutamme työtehtäviin. Eduksi katsomme myös motivaation ja työntekemisen innon/ilon. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen! Työ sopii myös esim. opiskelijalle. Ravintolasiivouksissa työt myös viikonloppuisin.

Lähetä hakemuksesi ja tule osaksi loistavaa MoppiMuijan tiimiä: tampere@moppimuija.fi tai laura@moppimuija.fi

 

Siivooja 1-2 paikkaa, Lahti:
Etsimme Lahteen 1-2 motivoitunutta ja ripeää työntekijää. Asiakkaitamme ovat sekä yritykset että kotitaloudet Lahdessa ja lähikunnissa.

Oletko juuri sinä osa tiimiämme? Siivoat tunnollisesti ja ahkeruudella? Olet luotettava ja mukava. Sinulla ei tarvitse olla koulutusta, kunhan tiedät mitä imurilla ja mopilla tehdään ja osaat pestä ikkunoita. Me opastamme ja koulutamme sinut tehtäviisi.
Mahdollisuus myös tehdä lauantaisin töitä. Työt pääasiassa ma-pe klo 7-17.00 välisenä aikana.

Työ edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen siivoustehtävistä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen! Koulutamme työntekijöitämme vuoden aikana useampaan kertaan.  Aluksi osa-aikainen työ. Mahdollisuus kokoaikatyöhön. Mikäli haluat tehdä töitä vain osan viikosta sekin onnistuu.

Laita hakemuksesi: teija@moppimuija.fi