MUUTTO- JA RAIVAUSSIIVOUS

Muuttosiivous helpottaa muuttoa, sillä voit jättää edessä olevan muuttosiivouksen huolehdittavaksemme. Siivous tulee myös kyseeseen, mikäli edellinen asukas on jättänyt siivoamatta tai jättänyt tavaroita asuntoon. 

Muuttosiivouksessa asunto siivotaan kotisiivousta perusteellisemmin ja erityishuomiota kiinnitetään keittiön, kylpyhuoneen ja kaapistojen siisteyteen. Uunin ja jääkaapin pesu sisältyvät muuttosiivouksen hintaan. 

Muuttosiivous alk.  42,90€/h. (sis. alv 24%).
Minimiveloitus 3 tuntia. 

Tarvittaessa voimme viedä kierrätykseen tai kaatopaikalle(ei suuria huonekaluja) asuntoon jääneet tavarat. Veloitamme kierrätysmaksut + km:t laskutuksessa.

Raivaussiivous mikäli asunnossa on täysi kaaos, roskaa ja rojua ympäriinsä. Vuokralainen jättänyt asunnon kaaokseen? Me tulemme ja teemme täydellisen raivaussiivouksen.

Uusi asukas pääsee puhtaaseen kotiin.

Raivaussiivous alk. 49,90 €/h, sis alv 24%

Tarvittaessa viemme kierrätykseen tai kaatopaikalle (ei suuria huonekaluja) asuntoon jääneet tavarat. Veloitamme kierrätysmaksut + km:t laskutuksessa.

 

MÖKKISIIVOUS

Aloita lomasi puhtaassa ja raikkaassa mökissä tai helpota omaa työtaakkaasi tilaamalla meiltä loppu- siivous vuokramökillesi!

Toteutamme mökkien siivoukset ja ikkunanpesut toivomanasi ajankohtana luotettavasti ja tehokkaasti. 

Mökkisiivous alk. 38,90 €/h. Hinta sisältää alv 24%. Minimiveloitus 2 tuntia. 

LOMASIIVOUS

Lomasiivouspalvelumme takaa sinulle siistin kodin, johon palata loman tai työmatkan jälkeen. Huolehdimme tarpeen mukaan myös kukkien kastelusta, nurmikon leikkuusta, lumitöiden tekemisestä ja postilaatikon tyhjentämisestä. 

Varmista mukava kotiinpaluu puhtaaseen kotiin! 
Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopiva palvelukokonaisuus.